Paniek: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nieuwe pagina aangemaakt met 'Kreet die wordt uitgeslagen wanneer iets mis lijkt te gaan. Hoe langer de kreet, hoe ernstiger de situatie. Op het moment dat er écht iets misgaat zul je daarenteg...'
 
kGeen bewerkingssamenvatting
 
(4 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Kreet die wordt uitgeslagen wanneer iets mis lijkt te gaan. Hoe langer de kreet, hoe ernstiger de situatie. Op het moment dat er écht iets misgaat zul je daarentegen zelden een paniek-kreet horen, aangezien de betrokkenen waarschijnlijk te druk bezig zijn om een [[60-euromomentje]] te voorkomen of de schade te beperken. Het uitslaan van deze kreet verbetert de situatie in geen geval, maar zorgt uitluitend voor extra stress en chaos.
Kreet die wordt uitgeslagen wanneer iets mis lijkt te gaan. Hoe langer de kreet, hoe ernstiger de situatie. Op het moment dat er écht iets misgaat zul je daarentegen zelden een paniek-kreet horen, aangezien de betrokkenen waarschijnlijk te druk bezig zijn om een [[60-euromomentje]] te voorkomen of de schade te beperken. Het uitslaan van deze kreet verbetert de situatie in geen geval, maar zorgt uitluitend voor extra stress en chaos. Een gepaste reactie op de paniek-kreet is "[[Ging toch goed]]", of "[[Boem is ho!]]", afhankelijk van de uitkomst.


Voorbeeld: "Panieeeeeeeeeeeeeeek!"
'''Voorbeeld:''' "Panieeeeeeeeeeeeeeek!"


[[Categorie:Uitspraak]]
[[Categorie:Uitspraak]]

Huidige versie van 10 aug 2023 om 00:04

Kreet die wordt uitgeslagen wanneer iets mis lijkt te gaan. Hoe langer de kreet, hoe ernstiger de situatie. Op het moment dat er écht iets misgaat zul je daarentegen zelden een paniek-kreet horen, aangezien de betrokkenen waarschijnlijk te druk bezig zijn om een 60-euromomentje te voorkomen of de schade te beperken. Het uitslaan van deze kreet verbetert de situatie in geen geval, maar zorgt uitluitend voor extra stress en chaos. Een gepaste reactie op de paniek-kreet is "Ging toch goed", of "Boem is ho!", afhankelijk van de uitkomst.

Voorbeeld: "Panieeeeeeeeeeeeeeek!"